OMGEVING

Een sfeervolle omgeving die nog de ambiance van vervlogen dagen 'ademt’.

In Gelderland, aan de rand van Wezep, ligt op landgoed IJsselvliedt het gelijknamige hotel. Het bijna tweehonderd jaar oude landhuis wordt omringd door honderden hectaren grond met boerderijen, tuinen, visvijvers en bossen.

Uw verblijf hier is een combinatie van natuur, cultuur en pure verwennerij. En dat allemaal in een sfeervolle omgeving die nog de ambiance van vervlogen dagen ademt.
Denkt u eens aan de Orchideeën Hoeve, Anton Pieck Museum, varen in Giethoorn het Venetië van het Noorden of een bezoek aan de mooie Hanzesteden Kampen en Zwolle.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Joke | Antwoord 05.10.2017 18.21

Het is heerlijk om samen met andere vrijwilligers de gasten te verwennen en te zien hoe de gasten genieten. Heerlijk, een aanrader voor gasten en vrijwilligers

Jan van Dijk uit Drachten | Antwoord 17.02.2016 21.47

Eigenlijk spreek ik alleen maar enthousiaste gasten. Wilt u ook. Zeker aan te bevelen

Frieda en Jaap | Antwoord 14.12.2015 14.47

Als vrijwilligers zijn wij,hier regelmatig behulpzaam voor de gasten, en nog hoor. wij krijgen er zelf veel energie van. Adv. beleef het een keer ervaar het !!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

13.12 | 07:50

Het blijft geweldig in IJsselvliedt. Ik zie alleen maar blijde gezichten. Ik kan indirect genieten. Dus zijn de gasten blij, dan ben ik ook blij

...
03.07 | 13:18

Kunt u mij wat brochures / folders sturen? Hoop met vak.week mensen met beperking te gaan. wil proberen iets creatiefs te maken d.m.v. foto logo i.d.
gr.sijke

...
28.03 | 11:47

maak eerder een echte website voor reclame maar je hebt het wel goed gedssn mdnfmmdjkvbdkcvbfujdbncdjnfijdneivfbnxuyhedmfbnfjfnvn

...
27.03 | 18:55

Zal heel graag na jullie willen komen hoe kan ik boeken zit wel in een rolstoel hoor graag van jullie gr jose blom

...
Je vindt deze pagina leuk